![]() |
![]() |
![]() |
![]() | |||
2x mniej CHI w dniu: 20.05.2012 | 2x więcej CHI w dniu: 17.05.2012 | 2x więcej CHI w dniu: 11.05.2012 | 2x mniej CHI w dniu: 14.05.2012 |
|
Na tych obradach musimy ustalić pokoje lub ewentualne wojny. Jako iż on jest szczególnym gościem, niech pierwszy wypowie się Avatar, a potem ja.
Kolej Dan 'a
- Jako legendarny Mag i twój ostatni nauczyciel, powiem iż dążę do tego samego. Lecz niektórzy z Królów zapewne będą chcieli pokazać swą wyższość innym narodom.
Kolej władców:
Później znów ja
Pokój to dobry pomysł, lecz jesli ktory kolwiek naród postawi nieproszony noge na naszym terenie zginie!
Karta Postaci!
Moje cele:
-Zostac najwiekszym mistrzem Wiatru.
-Zostac mistrzem Miecza.
Pokój ? Stanowczo mówię NIE ! Pokój zapanuje tylko wtedy, kiedy najpotężniejszy naród czyli naród Ognia...Zapanuje nad światem.. Do tego czasu każdy kto wejdzie na nasze ziemie zostanie niewolnikiem lub poprostu zginie...
Wypowiem się za Paulę, ponieważ jest nieobecna.
Ja osobiście uważam iż pokój jest rozwiązaniem dla nas wszystkich najlepszym.
Teraz moja ocena:
Moim zdaniem zapędy Yarena są niepoważne. Jego naród nawet jeśli zaatakuje i tak nie powinien dać sobie rady, gdy pozostałe się zjednoczą.
Kolej Avatar 'a
Wszystkie Narody są równe. Nie istnieje silniejszy ani ważniejszy. Każdy żywioł jest ustabilnieniem dla innego.Więc teraz najlepszym co nas może spotkać to Pokój i Jedność! I zrobię wszystko co w moich siłach aby zapanowała nowa era. Era Przyjaźni.
Co będziemy mieli ze zjednoczenia ? Potęga narodu Ognia się nie zmieni...Wręcz przeciwnie...Albo spadnie albo zostanie shańbiona... Mówię...Naród Ognia pragnie się rozrastać w potędze i sile...A każdy kto stanie nam na drodze..Pożałuje..
A wiec Yaren albo jestes glupi albo odwazny. Skoro chcesz wojny bedziesz ja mial!!
Karta Postaci!
Moje cele:
-Zostac najwiekszym mistrzem Wiatru.
-Zostac mistrzem Miecza.
-[i]Jeśli Yaren chce wojny ,może się jej spodziewać w każdej chwili. Nie pozwolę aby jeden Naród zawładnął innymi. Avatrzy naradzają się po to aby na świecie zapanował Pokój lub Wojna. Ja zrobię wszystko co w moich siłach aby zapanował pokój! Więc jeśli jesteś pewien Wojny pamiętaj ,że musisz stawić czoła Avatar'owi!!![i]